We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden en toelating schooljaar 2022-2023

Van 21 februari tot en met 25 maart 2022 kunnen leerlingen zich, samen met hun ouders/verzorgers, bij ons aanmelden. Op onze school kun je de gemengde, de theoretische leerweg, mavo en havo volgen. Onze leerlingen zitten in heterogene brugklassen, met andere woorden, mavo- & havoleerlingen zitten in één groep.


Hoe kan ik mijn kind inschrijven bij Zuidermavo-havo?

Wanneer u van de basisschool een unieke code en advies over het schoolniveau heeft ontvangen dan kunt u bij ons een afspraak maken. Belangrijk is dat uw kind het juiste advies heeft.

Mocht u vragen hebben over een mogelijke inschrijving, neemt u dan contact op met de leerjaarcoördinator onderbouw via r.gorissen@calvijn.nl of 010-4195772.De OverstapRoute

We volgen bij de aanmelding en toelating De OverstapRoute, deze is hier te vinden. In De OverstapRoute staat wat er van de basisschool, de middelbare school en van ouders wordt verwacht. In de speciaal daarvoor gemaakte OverstapRouteKaarten zijn in één oogopslag de stappen te zien die nodig zijn voor aanmelding.

Ondersteuningsbehoefte

Als je een specifieke ondersteuningsbehoefte hebt, wordt goed gekeken of we aan de zorgplicht kunnen voldoen. De afweging en beslissing hierover worden per leerling gemaakt, dus ook hierbij leveren we maatwerk.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met dhr. R. Gorissen, leerjaarcoördinator klas 1 & 2 via r.gorissen@calvijn.nl of 010-4195772.