We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Diploma-uitreiking

Belangrijke informatie m.b.t diploma-uitreiking!

Op donderdagmiddag 4 juli a.s. hopen wij aan vele geëxamineerden het diploma te mogen en te kunnen overhandigen. U bent bij deze van harte uitgenodigd en u ontvangt te zijner tijd meer informatie en toegangsbewijzen voor deze middag.

Vanwege ruimtegebrek krijgt elke leerling 3 toegangskaarten. Deze staan op naam van de leerling en kunnen niet aan begeleiders van andere leerlingen worden gegeven. Bij hoge uitzondering kan een 4e kaart van te voren aangevraagd worden bij de mentor. Op de dag zelf is dat helaas niet mogelijk!

Op deze dag is het de bedoeling dat de geslaagde en zijn/haar genodigden tegelijkertijd binnenkomen.

Parkeren: Vanwege ruimtegebrek rondom school én om overlast voor de bewoners te voorkomen, willen wij u verzoeken uw auto bij sporthal De Enk te parkeren.

Gang van zaken:

De mentoren ontvangen u, nemen de toegangskaarten in ontvangst en delen per persoon 2 consumptiebonnen uit. Deze kunt u gebruiken de diploma-uitreiking.

De koffie bij binnenkomst kunt u zonder inlevering van bonnen verkrijgen.

Wilt u uw GSM uitzetten en blijven totdat de sessie echt afgelopen is.

Dat zal zijn ná het zingen van het afscheidslied.

U kunt hierna, onder het genot van een drankje, nog gezellig blijven napraten en afscheid nemen van docenten. De leerlingen kunnen hun studiegenoten natuurlijk even feliciteren en afscheid nemen van elkaar.

De aanvangstijd voor de uitreiking van het diploma:

4m1,4m2:14.30 in de kantine (inloop 14.15)

4mh1,4m3:16.30  in de kantine(inloop 16.15)

Let op: er zijn dus twee verschillende sessies.

Van een aantal leerlingen vernam ik echter, dat zij, vanwege een vroege vakantie, niet aanwezig zullen zijn op deze feestelijke middag, hetgeen wij natuurlijk betreuren.

Een diploma behalen is iets bijzonders en mag dan ook zeker op gepaste wijze worden gevierd.

Ook heeft een aantal aangegeven, deze feestelijke middag niet te willen bezoeken, wat wij natuurlijk jammer vinden, maar we gaan niemand dwingen.

Even de mogelijkheden om het diploma op te halen op een rijtje:

1e Tijdens de diploma-uitreiking (4 juli)

2E Op vrijdagmorgen 5 juli om 10.00 uur bij de heer Schoenmaker (dus niet later op die dag!)

3e In september als het nieuwe schooljaar gestart is (wel ná afspraak!)

De leerlingen moeten het diploma hier zelf ondertekenen. Het kan dus niet door iemand anders worden opgehaald of worden opgestuurd.

Sommige MBO’s willen misschien voor de start van het nieuwe schooljaar een kopie van de cijferlijst én een kopie van het diploma ontvangen hebben. Houd u daar rekening mee. Neem even contact op met de mensen van deze vervolgopleiding als u eerder op vakantie gaat..

Wij geven niet eerder gegevens mee, dan op bovengenoemde tijdstippen.


Met vriendelijke groet, mede namens de mentoren en de directie,

G. Schoenmaker Coördinator klas 4m