We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Zuidermavo Experience

Op woensdagmiddag 13 november kun je op de Zuidermavo voorbeeldlessen of een sportklasclinic volgen. Zit je in groep 8 en wil je (zeker) weten of de Zuidermavo voor jou een geschikte middelbare school is?

Op woensdagmiddag 13 november aanstaande is de tweede Zuidermavo Experience. Mocht je belangstelling hebben, kun je je inschrijven via de website. Je kunt tijdens deze middag kiezen voor het volgen van verschillende lesjes of voor het meedoen aan een sportklasclinic.

Vanaf 15.00 uur is er ook gelegenheid voor ouders om nog even wat vragen te stellen aan medewerkers van de Zuidermavo.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor onze Zuidermavo Experience via de onderstaande link.

Aanmelden Zuidermavo Experience