We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Denk en praat mee!

Denk en praat met ons mee in de leerlingkring

Hoeveel huiswerk krijg je? Kun je met je opmerkingen en vragen bij al je leraren terecht? Hoe vind jij dat het leren op school gaat? Kan dat leuker en beter? Wordt er volgens jou gepest? Wat moet de kantine verkopen in de pauze? Voor deze en nog veel meer andere onderwerpen hebben we jou nodig in onze leerlingkring. Daar bespreken we dit soort zaken. We luisteren graag naar jouw mening. Zo maken we samen een fijne school!

Binnenkort hoor je van je mentor hoe je je voor de leerkring kunt aanmelden. Vervolgens zal de kring gevormd worden met een afgevaardigde van elke klas en mevrouw Verhoef.