We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Thuis op Zuidermavo!

We kijken er naar uit om jou te helpen jezelf te ontwikkelen. We doen dat door jouw talenten te benadrukken en door jou extra te begeleiden bij jouw minder sterke kanten. Dat betekent dat wij goed kijken naar wat jij nodig hebt en hoe we jou bij het behalen van jouw leerdoelen kunnen inspireren en uitdagen.

Persoonlijke leerroute

Je krijgt een vaste coach, die elke week met je bespreekt hoe het gaat, wat werkt en wat misschien beter kan. Samen bepalen jullie jouw persoonlijke leerdoelen van de komende week en hoe je die aanpakt. Zo bepaal je dus zelf het tempo en niveau dat bij je past.

Huiswerk maken op school

Op de Zuidermavo maak je een groot deel van je huiswerk op school onder begeleiding van een docent, zelfstandig of samen met andere leerlingen. Tijdens de lessen wordt hier ruimte voor gemaakt en is er aan het begin en einde van de dag tijd om te leren.

Leren door doen

Je leert bij ons niet alleen uit je boek, maar ook door te dóen! Het hele schooljaar werk je aan leuke en leerzame projecten. Thema’s die hierbij aan bod komen zijn:

  • Sport
  • Technologie
  • Kunst
  • Natuur en omgeving
  • Business
  • Muziek, drama en dans