We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wat wil je worden?

Op onze school verzorgen de mentor en de decaan samen de Loopbaan Oriëntatie Begeleiding

Loopbaan Oriëntatie Begeleiding (LOB) is een doorlopend programma gedurende de 4 leerjaren dat de leerlingen op Zuidermavo verblijven. De leerlingen worden door middel van een groot aantal activiteiten voorbereid op hun verdere schoolloopbaan en toekomstig beroep. Een greep uit deze van deze activiteiten: mentorlessen, bedrijfsbezoeken, voorlichtingen en scholenmarkten.

Leerlingen zullen vanaf de start van het schooljaar verslagen van hun activiteiten gaan vastleggen in een digitaal portfolio zodat zij gedurende hun schoolloopbaan kunnen terugkijken en reflecteren op hun eigen ontwikkeling. Dit alles met als uiteindelijk doel tot een verantwoorde en juiste keuze voor hun vervolgstudie te kunnen komen.

Voor verder informatie over het LOB-programma verwijzen wij u graag naar de school decaan dhr P. van der Sluijs, email adres: p.van.der.sluijs@calvijn.nl