We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Nieuwe leerling

1 2 3 4
Je eigen, persoonlijke coach

Als je goed in je vel zit, leer je ook goed. We kijken ernaar uit om jou te helpen jezelf te ontwikkelen. Met je coach bespreek je om de week hoe het gaat, wat werkt en wat misschien beter kan. Samen bepalen jullie jouw persoonlijke leerdoelen en hoe je die gaat aanpakken. Zo bepaal je dus zelf het tempo en niveau dat bij je past. Met elkaar zorgen we ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt en vergroten we jouw kansen op een mooie toekomst.

1 2 3 4
Huiswerk maken op school

Op Zuidermavo kun je een groot deel van je huiswerk op school maken. Je doet dat onder begeleiding van een docent, zelfstandig of samen met andere leerlingen. Tijdens de lessen wordt hiervoor ruimte gemaakt en er is aan het begin en einde van de dag tijd om te leren in de flex-uren die je zelf kunt invullen naast je vaste rooster.

1 2 3 4
Op Zuidermavo ook havo

In de mavo/havo-stroom bieden we extra vakken aan, die je voorbereiden op de havo. Je kunt daardoor bij ons je mavo- én/of havodiploma halen.

1 2 3 4
Laptops

Iedere leerling krijgt bij ons een eigen laptop. Die gebruiken zij in de lessen bij het leer- en maakwerk.

Gepersonaliseerd leren op mavo- & havoniveau


Let op: In verband met COVID-19 geldt voor alle data een voorbehoud voor wat betreft de invulling en het wel of niet doorgaan.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven bij Zuidermavo-havo?

Op onze school kun je de gemengde, de theoretische leerweg, mavo en havo volgen. Onze leerlingen zitten in heterogene brugklassen, met andere woorden, mavo- & havoleerlingen zitten in één groep. Maak een afspraak voor meer informatie via r.gorissen@calvijn.nl of 010-4195772.

>> Klik hier voor meer informatie << 

Digitale brochure

Bekijk gerust onze digitale brochure en lees meer over de Zuidermavo-havo.

>> Klik hier voor de digitale brochure <<

Persoonlijke rondleiding

Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding via r.gorissen@calvijn.nl of 010-4195772. 

Meer informatie

Wil je meer informatie, bekijk dan onze website, volg ons via Instagram, bekijk onze video’s. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Voor vragen neemt u dan contact op met de dhr. R. Gorissen, leerjaarcoördinator onderbouw via r.gorissen@calvijn.nl of 010-4195772.