We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De school die jou gelukkig maakt

1 2 3
Open dag

We kijken terug op een geslaagde, druk bezochte open dag!1 2 3
Lesmiddagen

Je kunt onze school een keertje uitproberen. Op bepaalde middagen kun je lessen volgen. Wij kunnen ook een keer bij jou op school komen.

1 2 3
Aanmelding en toelating

Op de Zuidermavo kun je komen als de basisschool een van de volgende adviezen geeft:

Welkom!

Als je gevoelig bent voor sfeer is de Zuidermavo een school voor jou. Wij zijn een kleine school met veel aandacht voor elkaar. Docenten kennen je en weten wie en hoe jij bent. Daarom zien ze ook hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Je hebt bij ons op school veel contact met je mentor. Je start de dag met een studie-uur en wordt daarin begeleid bij de voorbereiding van je schooldag.

We zijn een sportieve school; je kunt bij ons kiezen voor een sportklas. Je krijgt dan extra sportlessen en -activiteiten. Als je denkt dat je misschien wel havo aankan, kun je de speciale havo-route volgen.

Als jij straks van school komt, heb jij een vmbo tl- of gl-diploma op zak. Je weet wat je wilt; of naar de havo of naar een vervolgopleiding. Je hebt jezelf leren kennen en bent daarin gegroeid. Je weet wat bij je past en hebt vertrouwen in jezelf.

Kijk voor meer info verder op de website en op onze Facebookpagina

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor onze school! Van 2 maart t/m 12 maart kun je je inschrijven van 16.00-17.30.