We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Nieuwe leerling

1 2 3 4
Je eigen, persoonlijke coach

Als je goed in je vel zit, leer je ook goed. We kijken ernaar uit om jou te helpen jezelf te ontwikkelen. Met je coach bespreek je om de week hoe het gaat, wat werkt en wat misschien beter kan. Samen bepalen jullie jouw persoonlijke leerdoelen en hoe je die gaat aanpakken. Zo bepaal je dus zelf het tempo en niveau dat bij je past. Met elkaar zorgen we ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt en vergroten we jouw kansen op een mooie toekomst.

1 2 3 4
Huiswerk maken op school

Op Zuidermavo kun je een groot deel van je huiswerk op school maken. Je doet dat onder begeleiding van een docent, zelfstandig of samen met andere leerlingen. Tijdens de lessen wordt hiervoor ruimte gemaakt en er is aan het begin en einde van de dag tijd om te leren in de flex-uren die je zelf kunt invullen naast je vaste rooster.

1 2 3 4
Op Zuidermavo ook havo

In de mavo/havo-stroom bieden we extra vakken aan, die je voorbereiden op de havo. Je kunt daardoor bij ons je mavo- én/of havodiploma halen.

1 2 3 4
Laptops

Iedere leerling krijgt bij ons een eigen laptop. Die gebruiken zij in de lessen bij het leer- en maakwerk.

Gepersonaliseerd leren op mavo- & havoniveau


De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze open dag, maar ook door een middag lessen te volgen bij ons op school. 

Let op: In verband met COVID-19 geldt voor alle data een voorbehoud voor wat betreft de invulling en het wel of niet doorgaan.

Open Lesmiddag

De school echt leren kennen doe je door binnen te komen kijken. Dat kan door gewoon een middag bij ons lessen te komen volgen bij ons op Zuidermavo-havo (school). Je weet dan nóg beter wat je van ons (je nieuwe school) kunt verwachten.

Tijdens deze middag ga je samen met andere nieuwsgierige leerlingen aan de slag met onze thema’s: Sport, Technologie, Kunst, Natuur en omgeving en meer…

Een open lesmiddag is voor de nieuwe leerling, uiteraard mogen ouders de kinderen brengen en ophalen. Vanwege coronamaatregelen kunnen ouders niet wachten op school.

Data open lesmiddagen

  • Woensdag 24 november 2021
  • Woensdag 19 januari 2022
  • Woensdag 02 februari 2022

Tijden van 14:15 tot 15:45 uur.
Locatie: Zuidermavo-havo.

>> Klik hier en meld je aan voor een open lesmiddag <<

Online informatieavond ouders groep 7 en 8 leerlingen

Wij organiseren voor ouders een online informatieavond.

Data online informatieavond ouders

  • Woensdag 19 januari 2022
  • Dinsdag 08 februari 2022

Tijden van 19:30 tot 20:15 uur.

>> Klik hier en meld je aan voor de online informatieavond <<

Zodra u zich heeft aangemeld krijgt u op het scherm te zien dat uw gegevens bij ons zijn binnengekomen. De week voor de online informatieavond en op de dag zelf ontvangt u meer informatie en uitleg hoe u moet inloggen.

Digitale brochure

Bekijk gerust onze digitale brochure en lees meer over de Zuidermavo-havo.

>> Klik hier voor de digitale brochure <<

Open Dag

Dit schooljaar organiseren wij weer een open dag. Tijdens deze open dag geven de docenten van Zuidermavo informatie over de school en zijn medewerkers en leerlingen aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Vrijdag 28 januari 2022 van 16.00 tot 20.00 uur.

Als je onze school wilt bezoeken is het handig om je van tevoren aan te melden en te laten weten rond welke tijd je komt.

>> Klik hier en meld je aan voor de open dag <<

Interesse in onze school voor een inschrijving?

Op onze school kun je de theoretische, gemengde leerweg, mavo en havo volgen. Mocht u vragen hebben over een mogelijke inschrijving, neemt u dan contact op met de leerjaarcoördinator onderbouw via r.gorissen@calvijn.nl of 010-4195772.

Meer informatie

Wil je meer informatie, bekijk dan onze website, volg ons via Instagram, bekijk onze video’s of neem contact op met dhr. R. Gorissen, de leerjaarcoördinator van klas 1 & 2 (r.gorissen@calvijn.nl). Maak gerust een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Persoonlijke rondleiding

Maak een afspraak voor een rondleiding via zuidermavo@calvijn.nl