De sportieve mavo met havo-route

Aanmelding en toelating

Je kunt naar onze school met het volgende advies: mavo/havo; alleen mavo; vmbo t/g en vmbo gl. Met een vmbo-kader/gl-advies overleggen wij eerst met je basisschool.  

Op onze school kun je eindexamen doen in vmbo-tl en -gl en daarna of tussentijds doorstromen naar de havo bijvoorbeeld op het Vreewijk Lyceum. Vanaf het derde leerjaar kun je kiezen voor economie en ondernemen of zorg en welzijn. Dit geldt ook voor leerlingen uit de sportklassen.

Van 6 tot en met 15 maart  2017 kun je je samen met je ouders/verzorgers bij ons aanmelden.Dit kan dagelijks bij ons op de vestiging tussen 16.00 en 17.30; je hoeft dan geen afspraak te maken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om wel een afspraak te maken voor een ander tijdstip.

Inschrijven kan nog steeds door een afspraak te maken met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de mail (zuidermavo@calvijn.nl) of via de telefoon (010-4195772)

Neem het adviesformulier met unieke code van de basisschool mee. Uiterlijk in mei laten we je weten of je bent toegelaten.

De Zuidermavo volgt bij de aanmelding en toelating de Rotterdamse Plaatsingswijzer. Voor meer info: bekijk de website van FOKOR. Daar is ook de klachtenregeling van de Rotterdamse Plaatsingswijzer 2017 - 2018 te vinden en kun je een klachtenformulier downloaden.

Leerlingen die op het moment van aanmelden een broer of zus op de Zuidermavo hebben, worden met voorrang geplaatst.

Hoger advies? Gefeliciteerd!

Heb je na de eindtoets een hoger advies gekregen? En kun je je nu wel inschrijven op de Zuidermavo?

Mail naar: zuidermavo@calvijn.nl of bel 010-4195772  en vraag naar P. Verhoef (onderwijsteamleider onderbouw) of J. Doolaard (studiecoördinator leerjaar 1)