We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelding en toelating

Je kunt naar onze school met een mavo/havo, mavo of vmbo tl/gl, vmbo gl of vmbo gl/kl advies. Op onze school kun je eindexamen doen in vmbo-tl en -gl en daarna of tussentijds doorstromen naar de havo. Vanaf het derde leerjaar kun je kiezen voor economie en ondernemen of zorg en welzijn. Dit geldt ook voor leerlingen uit de sportklassen.

Van 2 tot en met 12 maart 2020 kun je je samen met je ouders/verzorgers bij ons aanmelden tijdens de inschrijfspreekuren. Dit kan op werkdagen bij ons op school (Fichtestraat 3) van 16.00 tot 17.30 uur; je hoeft dan geen afspraak te maken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om wel een afspraak te maken voor een ander tijdstip via 010 4195772 of zuidermavo@calvijn.nl

Vergeet niet het schooladviesdocument van de basisschool mee te nemen. Uiterlijk in mei laten we je weten of je bent toegelaten. Leerlingen die op het moment van aanmelden een broer of zus op de Zuidermavo hebben, worden met voorrang geplaatst.