Aanmelding en toelating

Je kunt naar onze school met een mavo/havo, mavo of vmbo tl/gl, vmbo gl of vmbo gl/kl advies. Op onze school kun je eindexamen doen in vmbo-tl en -gl en daarna of tussentijds doorstromen naar de havo bijvoorbeeld op het Vreewijk Lyceum. Vanaf het derde leerjaar kun je kiezen voor economie en ondernemen of zorg en welzijn. Dit geldt ook voor leerlingen uit de sportklassen.

Van 5 tot en met 16 maart 2018 kun je je samen met je ouders/verzorgers bij ons aanmelden tijdens de inschrijfspreekuren. Dit kan op werkdagen bij ons op school (Fichtestraat 3) van 16.00 tot 17.30 uur; je hoeft dan geen afspraak te maken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om wel een afspraak te maken voor een ander tijdstip via 010 4195772 of zuidermavo@calvijn.nl

Op 7 maart a.s. hebben wij nog een open dag. Dan kunnen nieuwe leerlingen zich ook inschrijven. De open dag duurt van 16.00 tot 20.00 uur.  

Vergeet niet het schooladviesdocument van de basisschool mee te nemen. Uiterlijk in mei laten we je weten of je bent toegelaten. Leerlingen die op het moment van aanmelden een broer of zus op de Zuidermavo hebben, worden met voorrang geplaatst.