We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Lesmiddag volgen?

Probeer onze school een middag uit

Een school kiezen is best lastig. Want hoe weet je hoe het er écht aan toe gaat? Onze school kun je een middag uitproberen.  

Je bent welkom alleen of met je hele klas. Je juf of meester kan een afspraak met ons maken om de school een middag te bezoeken. Je volgt dan enkele proeflessen en als je vragen hebt, kun je die stellen. Misschien ook wel aan leerlingen van school; wat vinden zij eigenlijk van hun school? 

Je kunt natuurlijk ook alleen komen. Binnenkort vind je hier de data waarop dat kan en hoe je je precies moet aanmelden. 

Jouw school kan ook iemand van ons uitnodigen in jouw klas. Dan vertellen wij iets over ons bij jou op school. Dan kun je ook al je vragen stellen.  

Voor het maken van een afspraak: mail naar zuidermavo@calvijn.nl of bel met mw. Verhoef of mw. Ferwerda(010-4195772).