We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kom langs!

Pas als je een school van binnen hebt gezien weet je of die echt bij je past. Wij nodigen jou en je ouders van harte uit om onze open dag te bezoeken. 

Open dag

Onze open dag vindt plaats op vrijdag 31 januari 2020 van 16.00 - 20.00 uur. 

Zuidermavo Experience

Op 12 februari is er een Zuidermavo Experience. Mocht je alvast willen kijken op de Zuidermavo en ervaren hoe onze school is, geef je dan op via onderstaande link. Tijdens de Zuidermavo Experience kunnen je ouders ook vragen stellen tijdens het voorlichtingsdeel.

Aanmelden Zuidermavo Experience

Vragen?

Hebben jij en je ouders nu al vragen, mail dan naar zuidermavo@calvijn.nl. Of bel met mw. Verhoef of mw. Ferwerda (010-4195772).