We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dagen

Kom langs!

Pas als je een school van binnen hebt gezien weet je of die echt bij je past. Wij nodigen jou en je ouders van harte uit om onze open dagen te bezoeken. 

Onze open dagen vinden plaats op: 

vrijdag 11 januari 2019 van 16.00- 20.00 en op 

woensdag 6 maart 2019 van 16.00-20.00

We hebben samen met het Vreewijk Lyceum ook een voorlichtingsavond voor ouders. Op deze avond vertellen wij meer over de school en de manier waarop wij werken. Ouders kunnen dan ook vragen stellen. 

Hebben jij en je ouders nu al vragen, mail dan naar:  zuidermavo@calvijn.nl. Of bel met mw.Verhoef of mw. Doolaard (010-4195772)