We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kom langs!

We kijken terug op een geslaagde open dag en Experience! Enthousiast geworden? Schrijf je vanaf 2 t/m 12 maart vanaf 16.00 tot 17.30 in en maak kans op Airpods!

Play & Learn

Zuidermavo gelooft in enthousiaste en gemotiveerde leerlingen. Die allemaal met een glimlach nét een beetje harder gaan lopen. Die nét dat stapje verder willen zetten. Die nét wat meer plezier hebben.

Onder het motto Play & Learn hebben wij voor jongeren de ideale balans gevonden tussen hard studeren en op het juiste moment ontspannen met sport en spel. Zuidermavo kent een uniek sportaanbod en een nieuw sportplein. Maar ook een klinkende mavo/havo route en huiswerkbegeleiding op school. Dat alles zorgt voor een unieke en goede sfeer. We hebben veel aandacht voor elkaar en de docenten halen echt het beste in je naar boven.

Kortom: Let’s play!

Vragen?

Hebben jij en je ouders nu al vragen, mail dan naar zuidermavo@calvijn.nl. Of bel met mw. Verhoef of mw. Ferwerda (010-4195772).