We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kerstvieringen

Afgelopen donderdag had klas 4 de kerstviering en op vrijdag vierden de klassen 1 t/m 3 kerst in de klas.

Donderdag had klas 4 traditioneel de kerstviering in de kantine. Er werd heerlijk gegeten, Clara Sies was namens de Voedselbank de gastspreekster en de kerstband had zijn optreden. Het was een geslaagde viering.

Vrijdag hadden de klassen 1 t/m 3 hun kerstviering. Klas 1 vierde dit met alle mentoren in de kantine met lekker eten en voor het eten werden de kerststukjes voor de Oranjehof gemaakt en bij de bewoners gebracht.

De klassen 2 en 3 vierden samen met hun mentor kerst in de klas met een kerstontbijt. Daarna werden er workshops georganiseerd. Er waren een aantal gastprekers, er werd geknutseld en er werd een film getoond.

Al met al geslaagde vieringen!

Via deze weg willen de directie, alle docenten,  het ondersteunend personeel en alle leerlingen iedereen fijne dagen toewensen!