We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Introductiesportdag klas 1 en 2

De introductie sportdag voor de 1e en 2e jaars leerlingen van de Zuidermavo is erg goed verlopen. Het was gezellig en er heerste een erg goede sfeer.

Er werd gesport met elkaar bij de onderdelen trefbal, beachsoccer, basketbal, lasergame, stormbaan, slingerbal wipe-out, touwtrekken, zaklopen en flag football.

De leerlingen konden in landenteams punten scoren op het gebied van sportiviteit en inzet. Het was erg spannend, want iedereen deed waanzinnig zijn of haar best!

De teams die uiteindelijk gewonnen hebben zijn: Chili en Griekenland!