We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Bijeenkomst Huiswerk Plannen

Dinsdagavond 18 februari 2020 is de eerste bijeenkomst van het kalenderjaar.

Huiswerk plannen.

Locatie: Zuidermavo.

Tijd: 19.00 - 20.30 uur.
Aanmelden: https://bit.ly/3007uYm.

Tijdens deze themabijeenkomst krijgt u informatie over het begeleiden en ondersteunen van uw kind m.b.t. huiswerk. Verder zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen over dit onderwerp. De themabijeenkomst is gratis. Wel is aanmelding van tevoren verplicht, dat kunt u doen via deze link: https://bit.ly/3007uYm. Zo weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben m.b.t. de themabijeenkomsten kunt u mailen met dhr. R. Gorissen via r.gorissen@calvijn.nl.