We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Scholen gesloten vanaf 16 maart

Belangrijk bericht i.v.m sluiting scholen n.a.v coronavirus.

Naar aanleiding van de actuele informatie vanuit het kabinet en het RIVM bericht ik u hierbij het volgende:

Onze school is gesloten vanaf maandag 16 maart 2020 tot maandag 6 april 2020. Dat betekent dat alle geplande activiteiten zoals lessen, toetsen (toetsweek) en excursies niet doorgaan.

Wij krijgen deze week meer informatie over het programma voor de eindexamenleerlingen en zullen u daar later over informeren. Ook gaan wij ons voorbereiden om leerlingen op afstand van onderwijs te voorzien (denk daarbij aan digitale opdrachten).

Zoals de overheid heeft aangekondigd organiseren wij opvang voor leerlingen van wie beide ouders werken in cruciale beroepen en zelf nog geen opvang hebben kunnen regelen. https://www.rijksoverheid.nl/o...

U kunt tot uiterlijk dinsdag 17 maart a.s. 12:00 uur aangeven of u gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid. U kunt daarvoor het volgende mailadres gebruiken; zuidermavo@calvijn.nl

Leerlingen die gezondheidsklachten hebben zullen wij niet opvangen. Alleen leerlingen die vooraf door ouders zijn aangemeld zullen worden toegelaten tot de school.

De opvang start op woensdag 18 maart a.s.

Leerlingen die boeken, laptops in hun kluis bewaren krijgen komende week de gelegenheid deze op te halen van school.

Wij verwachten nog veel nieuwe informatie.

Houd daarom goed uw mail en onze website in de gaten.