We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Artikel: Zuidermavo gaat vooruit!

Zuidermavo is een school die stappen vooruit maakt, wij hebben een team dat gedreven is om elk schooljaar te verbeteren.

Op onze school kun je de theoretische, gemengde leerweg, mavo en havo volgen. We zijn een warme, kleine school en hebben daarom veel persoonlijke aandacht voor iedere leerling.

In het nieuwe schooljaar 2021-2022 maken wij met de brugklas stappen vooruit, we gaan aan de slag met twee speerpunten:

1. Je eigen, persoonlijke coach

Als je goed in je vel zit, leer je ook goed. We kijken ernaar uit om jou te helpen jezelf te ontwikkelen. Met je coach bespreek je om de week hoe het gaat, wat werkt en wat misschien beter kan. Samen bepalen jullie jouw persoonlijke leerdoelen en hoe je die gaat aanpakken. Zo bepaal je dus zelf het tempo en niveau dat bij je past. Met elkaar zorgen we ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt en vergroten we jouw kansen op een mooie toekomst.

2. Leren door doen

Op Zuidermavo leer je niet alleen uit boeken, maar vooral ook door te dóen! Het hele schooljaar werk je aan leuke en leerzame projecten. Thema’s die hierbij aan bod komen zijn:

  • Sport
  • Technologie
  • Kunst
  • Natuur en omgeving
  • Geld
  • Muziek en drama

Je doet de projecten samen met je klasgenoten. Je zit niet, zoals bij een vakles, te luisteren naar de docent, maar gaat zelf aan de slag. Daar leer je enorm veel van!

Wilt u meer weten over Zuidermavo? Volg ons op social media of neem gerust contact met ons op.


Nieuws update: 02 juni 2021