We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Artikel: Zuidermavo gaat vooruit!

Zuidermavo is een school die stappen vooruit maakt, wij hebben een team dat gedreven is om elk schooljaar te verbeteren.

Op onze school wordt de theoretische, gemengde leerweg en mavo/havo-route aangeboden. We zijn een warme, kleine school en hebben daarom veel persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Er is veel contact met de coach die elke leerling krijgt en docenten kennen de leerlingen en weten wie de leerling is.

In het nieuwe schooljaar 2021-2022 maken wij met de brugklas stappen vooruit, we gaan aan de slag met twee speerpunten:

1. Persoonlijke leerroute

Elke leerling krijgt een vaste coach, die bespreekt hoe het gaat, wat voor de leerling goede leerroutes en strategieën zijn en wat misschien beter kan. Samen bepalen zij de persoonlijke leerdoelen van de leerling voor de komende week en hoe die aangepakt gaan worden. Zo bepaalt de leerling dus zelf het tempo en niveau dat bij hem/haar past.

2. Leren door doen

Leerlingen leren bij ons niet alleen uit het boek, maar ook door te dóen! Het hele schooljaar zijn er leuke en leerzame projecten. Thema’s die hierbij aan bod komen zijn:

  • Sport
  • Technologie
  • Kunst
  • Natuur en omgeving
  • Business
  • Muziek, drama en dans

Wilt u meer weten over Zuidermavo? Volg ons op social media of neem gerust contact met ons op.