We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Examen Zuidermavo uitslag


We feliciteren onze geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma! We zijn trots op onze leerlingen en trots op het resultaat wat we met elkaar behaald hebben. 96% van onze leerlingen is geslaagd en dat is een prachtige prestatie.

Een resultaat waar we met zijn allen hard voor gewerkt hebben. Vooral omdat we allemaal zo goed weten hoe bijzonder het is geweest om in deze tijd met steeds wisselende omstandigheden lessen te volgen en lessen te geven. Omstandigheden die het voor ons allemaal soms niet makkelijk maakten. En desondanks hebben onze leerlingen het toch voor elkaar gekregen. We vinden dat dàt onze geslaagde leerlingen juist extra succesvol maakt. Ze hebben bewezen dat ze doorzetters zijn en zich niet door wisselende omstandigheden uit het veld laten slaan.

We wensen onze leerlingen dan ook heel veel succes bij hun volgende stap bij hun vervolgopleiding!!


Nieuws update: 22 juli 2021