We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Examen Zuidermavo update


Dit examenjaar zullen we met elkaar niet snel vergeten. 

De lessen werden een deel van het jaar in grote ruimtes gegeven. Ook werden er lessen online gegeven. Alle maatregelen zoals de looproutes en mondkapjes waren soms behoorlijk wennen.

Maar ondanks alles is het toch gelukt om een mooi resultaat neer te zetten. We kunnen nu al zeggen dat we verwachten dat een groot deel van onze leerlingen een diploma gaat behalen. We zijn echter nog niet klaar met de examens. Er volgt nog een tweede en voor sommige leerleerlingen misschien een derde tijdvak.

Er zijn nog leerlingen die ervoor hebben gekozen om een aantal vakken in het tweede tijdvak te doen. Andere leerlingen hebben nog herkansingen om het cijfer te verbeteren of om alsnog te kunnen slagen.

Iedereen die nu nog bezig is met examens heel veel succes!


Nieuws update: 18 juni 2021