We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Klaar voor de toekomst, aandacht voor nu

In deze nieuwsbrief geven wij u graag een toelichting over de verhuizing van Zuidermavo. 

Nieuwsbrief oktober 2021

Het onderwijs in Rotterdam-Zuid is volop in ontwikkeling. Schoolbesturen en gemeente zien samen kansen om het onderwijsaanbod te verbeteren en te vernieuwen. Daarmee maken we het onderwijs toekomstbestendig en zorgen we dat het aanbod beter aansluit bij de leerlingen van deze tijd.

Om dit te kunnen realiseren vinden er verschillende veranderingen plaats in het voortgezet onderwijs op Rotterdam-Zuid.

In 2025 krijgen wij een compleet nieuw schoolgebouw in het Stadionpark. Momenteel is onze school gevestigd aan de Fichtestraat 3. Wij zijn trots op onze kleinschaligheid, maar het huidige gebouw biedt niet meer de nodige voorzieningen. Het nieuwe schoolgebouw in Stadionpark duurt nog even en daarom verhuizen we tijdelijk naar het mooie en monumentale schoolgebouw aan de Grift 30 in Rotterdam.

Download en bekijk hier de nieuwsbrief over de verhuizing.

In deze nieuwsbrief geven wij u graag een toelichting.

Heeft u vragen over de nieuwsbrief? Neem gerust contact op. Dat kan via e-mail: zuidermavo@calvijn.nl.


Nieuws update: 14 oktober 2021