We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Werkzaamheden Fichtestraat

Met ingang van 10 februari 2021 is de Fichtestraat afgesloten. De school blijft voor voetgangers bereikbaar via de houten planken die naar de ingang van de school worden gelegd. De leerlingen die met de fiets komen, kunnen nog steeds hun fiets op het plein voor de school neerzetten.


Gemeente Rotterdam en Waterschap Hollandse Delta (WSHD) voeren in 2020 en 2021 gezamenlijk onderhoud uit aan het riool. Tegelijk werkt ook Evides Waterbedrijf aan de waterleiding.

Daarna worden de straten, stoepen en het groen opnieuw aangelegd. Er wordt gewerkt in de Immanuel Kantstraat, Fichtestraat en Georg Hegelstraat.

Er wordt in principe gewerkt van maandag tot en met vrijdag, tussen 7.00 en 16.00 uur. Soms kan langer worden doorgewerkt. Tijdens de werkzaamheden is steeds een stuk van de straat afgesloten voor verkeer. Hier mag niet geparkeerd worden. De stoep wordt voorzien van loopplanken als er gewerkt wordt.

De Immanuel Kantstraat (straat naast de Zuidermavo) is goed bereikbaar.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de school, per e-mail zuidermavo@calvijn.nl of telefoon 010-4195772.


Nieuws update: 08 februari 2021