We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Online Open Dag - 28 januari 2022

Dit schooljaar organiseren wij een online open dag. Voel je thuis op Zuidermavo-havo en meld je hieronder aan voor de online open dag van vrijdag 28 januari!

Voor de leerlingen
Dit schooljaar organiseren wij een online open dag. Tijdens deze online open dag geven de docenten en medewerkers van Zuidermavo informatie over de school en beantwoorden wij al jouw vragen. De online open dag is vrijdag 28 januari 2022 van 16.00 tot 20.00 uur en vindt plaats via Microsoft Teams.

Als je onze school online wilt bezoeken is het belangrijk om je op te geven en te laten weten welke tijd je komt. In het aanmeldformulier is er de mogelijkheid om te kiezen uit vijf verschillende tijdsblokken.

>> Klik hier en meld je aan voor de online open dag <<

Voor de ouders
Zodra u uw kind zich heeft aangemeld krijgt u op het scherm te zien dat uw gegevens bij ons zijn binnengekomen. Een paar dagen voor de online open dag en op de dag zelf ontvangt u meer informatie en krijgt u tevens uitleg over hoe u moet inloggen.

Wat: Online Open Dag Zuidermavo-havo
Wanneer: vrijdag 28 januari 2022

Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten tijdens de online open dag en we hopen dat we jullie een mooie ervaring meegeven van Zuidermavo.

>> Klik hier en meld je aan voor de online open dag <<

Verrassing
Voor alle leerlingen die online deelnemen hebben wij een leuke verrassing. Ouders ontvangen binnenkort (na de aanmelding voor de online open dag) een email met meer informatie.

Tijdsblokken
Blok 1: 16.00 – 16.45 uur
Blok 2: 16.45 – 17.30 uur
Blok 3: 17.30 – 18.15 uur
Blok 4: 18.30 – 19.15 uur
Blok 5: 19.15 – 20.00 uur


Nieuws update: 10 januari 2022