We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open Lesmiddag

De school echt leren kennen doe je door binnen te komen kijken. Dat kan door gewoon een middag bij ons lessen te komen volgen bij ons op Zuidermavo-havo (school). Je weet dan nóg beter wat je van ons (je nieuwe school) kunt verwachten.

>> Klik hier en meld je aan voor een open lesmiddag <<

Tijdens deze middag ga je samen met andere nieuwsgierige leerlingen aan de slag met onze thema’s: Sport, Technologie, Kunst, Natuur en omgeving en meer…

Een open lesmiddag is voor de nieuwe leerling, uiteraard mogen ouders de kinderen brengen en ophalen. Vanwege coronamaatregelen kunnen ouders niet wachten op school.

Data open lesmiddagen

  • Woensdag 24 november 2021
  • Woensdag 19 januari 2022
  • Woensdag 02 februari 2022 (VOL)
  • Woensdag 09 februari 2022

Tijden van 14:15 tot 15:45 uur.
Locatie: Zuidermavo-havo.

>> Klik hier en meld je aan voor een open lesmiddag <<


Nieuws update: 28 januari 2022