We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Update verhuizing Grift 30 en De Oekraïense School

In deze nieuwsbrief geven wij u graag een toelichting over de verhuizing van Zuidermavo-havo. 

Nieuwsbrief april 2022

Afgelopen oktober 2021 hebben alle ouders een eerste nieuwsbrief ontvangen over onze verhuizing naar Grift 30. Lees hier het bericht van oktober 2021.

Onze onderwijsorganisatie CVO, waaronder ook de Portusscholen vallen, is afgelopen week gestart om Oekraïense kinderen, die momenteel in Rotterdam en omgeving wonen, onderwijs aan te bieden. Dat geeft hen de mogelijkheid dagelijks met leeftijdsgenoten te zijn en daarnaast onderwijs te volgen. Het gebouw aan de Grift 30 zal worden gebruikt om tijdelijk onderwijs te organiseren voor deze gevluchte kinderen.

Onze mooie school gaat volgend schooljaar ook naar de Grift 30 verhuizen. We hebben het grote schoolgebouw verdeeld zodat leerlingen van Zuidermavo-havo de lokalen gebruiken op de begane grond en de eerste verdieping. De Oekraïense School maakt gebruik van de tweede en derde verdieping van het gebouw. We vinden het belangrijk om deze leerlingengroepen zoveel mogelijk te scheiden van elkaar zodat alle leerlingen in alle rust onderwijs kunnen volgen.

Wij hebben een nieuwsbrief gemaakt om onze ouders/verzorgers en leerlingen te informeren.

Download en bekijk hier de nieuwsbrief van april 2022 over de verhuizing.

In deze nieuwsbrief geven wij u graag een toelichting over de laatste ontwikkelingen.

Heeft u vragen over de nieuwsbrief? Neem gerust contact op. Dat kan via e-mail: zuidermavo@calvijn.nl.


Nieuws update: 22 april 2022