We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Virtuele tour Zuidermavo-havo

Een kijkje in onze nieuwe school locatie. Onze virtuele tour is 24 uur per dag bereikbaar via deze link. Je kunt de school bekijken, docenten & leerlingen leren kennen en meer te weten komen over de vakken.

Buiten-met-logo-en-lucht-5000.jpg#asset:11636


Zuidermavo is al jaren gevestigd aan de Fichtestraat 3. Wij zijn als school trots op onze kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor leerlingen. Het huidige gebouw biedt echter niet meer de voorzieningen die nodig zijn voor onze activiteiten en de onderwijsvernieuwing voor de havo die we voor ogen hebben.

In 2025 krijgen wij een compleet nieuw schoolgebouw in het Stadionpark. Het nieuwe schoolgebouw in Stadionpark duurt nog even en daarom verhuizen we tijdelijk naar het mooie en monumentale schoolgebouw aan de Grift 30 in Rotterdam.

Dit gebouw heeft voor ons als school veel meer te bieden en het is een plek waar wij ons onderwijs beter kunnen realiseren. Gelukkig staat het gebouw ook nog in de buurt van de Fichtestraat, slechts een paar honderd meter verderop.

Als school kijken wij erg uit naar deze mooie locatie, die voor leerlingen meer te bieden heeft. Een gebouw waar wij verder kunnen bouwen aan ons onderwijs op mavo- en havoniveau. Een plek waar ook jij, als nieuwe leerling, je thuis zult voelen. De kracht van Zuidermavo blijft kleinschaligheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Hebben jij of je ouders vragen over de nieuwe locatie, neem dan gerust contact op met de school via zuidermavo@calvijn.nl.


Nieuws update: 22 december 2021