We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Waarom een online open dag?

Zuidermavo-havo wacht niet af, vanuit veiligheid maken wij een logische keuze en organiseren opnieuw een online open dag!

Na het succes van vorig jaar, besluit Zuidermavo-havo nu opnieuw voor een online open dag en wel op vrijdag 28 januari a.s. We vinden dit in deze tijden van corona nog steeds de meest verantwoorde en logische oplossing.

>> Klik hier voor meer informatie en meld je aan voor de online open dag <<

Het afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan met verschillende online activiteiten. Dankzij deze ervaringen hebben wij onze plannen voor de online open dag verder kunnen verbeteren, waardoor het voor ouders en leerlingen nog afwisselender en aansprekender wordt.

Vanzelfsprekend is een fysieke open dag voor ouders, kinderen en medewerkers altijd prettiger. Maar met de opzet waar we voor gekozen hebben, kunnen we veel ouders en leerlingen toch op een goede manier informeren. De online open dag zal in Microsoft Teams worden georganiseerd. Ouders kunnen zich met hun kinderen hiervoor via onze website inschrijven. Tijdens de online open dag is het ook mogelijk om keuzes te maken, waar wil je meer van weten, wat vind jij belangrijk? Op deze manier levert Zuidermavo-havo maatwerk, iets wat je ook terugvindt in onze gehele aanpak in de persoonlijke begeleiding en lessen.

>> Klik hier voor meer informatie en meld je aan voor de online open dag <<

De open lesmiddagen voor de kinderen uit groep 7 en 8 zijn wel fysiek, waardoor kinderen (zonder hun ouders) wel ‘het goede gevoel’ bij de school kunnen krijgen en ook leerlingen kunnen spreken die al op Zuidermavo-havo zitten. Mochten er dan toch nog vragen overblijven, kan er vanzelfsprekend een afspraak gemaakt worden met één van onze medewerkers.


Nieuws update: 21 januari 2022