We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Over Zuidermavo

1 2 3
Ouderkring

De Zuidermavo heeft een actieve club ouders. Zij denken en praten mee over ons onderwijs. Het zijn onze kritische vrienden.

1 2 3
Ondersteuning en begeleiding

Leerlingen worden in eerste instantie begeleid door hun mentor.

1 2 3
Studie-uren

Omdat wij het belangrijk vinden jou goed te begeleiden bij het maken van huiswerk en het leren voor toetsen, hebben wij zogeheten studie-uren.  

De sportieve mavo op Zuid

Bij ons op school kent iedereen elkaar. Wij zijn een kleine mavo met een theoretische en gemengde leerweg. Leerlingen die de havo misschien wel aankunnen zijn bij ons ook van harte welkom. Zij volgen een speciale havo-route. De Zuidermavo is een sportieve school. Alle leerlingen kunnen kiezen voor de sportklas.

Onze school heeft duidelijke regels en een duidelijke structuur die voor iedereen geldt. Je weet bij ons direct waar je aan toe bent. Wij begeleiden leerlingen op de manier die het beste bij hen past.