We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Sportklas

Meedoen met de sportklas

Alle leerlingen kunnen bij ons kiezen voor een gewone klas of voor de sportklas. In de sportklas volg je een gewoon lesprogramma op mavo of mavo/havoniveau, maar krijg je extra sportlessen en doe je mee met allerlei sportactiviteiten.

Naast sportlessen, krijg je clinics en organiseer je sportieve activiteiten voor anderen, bijvoorbeeld een sportdag voor basisscholen. Voorwaarde voor de sportklas is wel dat je van meerdere sporten houdt. Je blijft in principe in de sportklas tot je eindexamen hebt gedaan. 

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je. Ook leer je samenwerken, jezelf doelen stellen, je concentreren en natuurlijk winnen en verliezen. Je zit ook lekkerder in je vel omdat je veel beweegt.  

Voor meer informatie mail naar: q.de.ruijter@calvijn.nl

Regelmatig worden er clinics gegeven. Op onze Facebookpagina kun je daar foto's en verslagen van terugvinden.

Voor de sportklas wordt je geselecteerd. Mocht de sportklas je iets lijken, dan kun je je aanmelden via het sportfolio